Pregled donacija zaklade

Zaklada Nema predaje aktivno djeluje već petu godinu u nizu, a do sada je provela 56 projekata i 168 donacija prema pojedincima, djeci, mladima i raznim udrugama, organizacijama i klubovima. Kroz akcije u područjima socijalne solidarnosti, uključenja osoba s invaliditetom u društvo i potporu mladim sportašima, do sada smo donirali preko 400 tisuća eura.

Na dosadašnjem humanitarnom putu imali smo podršku brojnih navijača, simpatizera, sportskih prijatelja, fizičkih i pravnih osoba koje su svojim donacijama novčanih iznosa zajedno s nama sudjelovali u svim aktivnostima koje provodimo.

Uz zahvalu svima koji su do sada uplatili novčane donacije našoj zakladi kako bismo mogli provoditi akcije tijekom svake godine, pozivamo navijače i građane da nas podže i u 2024. godini.

Zaklada Nema predaje, naravno, zahvaljuje na svakoj donaciji pa i onoj najmanjoj uplaćenoj od srca.

Kroz 2023. godinu Zaklada Nema predaje provela je 10 projekata te je donirala iznos od 134 tisuće eura. Donacija neurorehabilitacijskog odijela djevojčici Tonki Jerković, novčana donacija za djevojku Antoniju Bošnjak iz Baranje koja se liječi od leukemije, akcija koja je još u tijeku kao donacija kompletnog namještaja bivšem igraču Dinama Mislavu Bradviću nakon požara koji je uništio kuću njegove obitelji, stipendije za 11 djevojaka i mladića za ovu školsku i akademsku godinu, natječaj za udruge ”Fair play na tribinama” koji smo proveli tijekom ljeta i dvije posljednje blagdanske akcije kojima završavamo ovu godinu. Jedna od njih je donacija novčanih sredstava Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka SVE za NJU nakon humanitarne online aukcije dresova igrača prve momčadi Dinama koju je organizirao klub. Posljednja u nizu u 2023. godini posebno dirljiva priča u suradnji s Udrugom Krijesnica za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima – donacija darova za 100 djece starosti od 2 mjeseca do 18 godina koja se liječe od malignih bolesti u zagrebačkim bolnicama KBC Zagreb i Institut za tumore.

Godinu 2024. otvorili smo novim donacijama, a do sada su provedene akcije predaje donacije namještaja u iznosu od 10 tisuća eura za obitelj Bradvić čija je kuća izgorjela u požaru te donacija 3 tisuće eura za sportsku opremu Odbojkaškom klubu Rovinj.

 

DONACIJE

Za pregled svih dosadašnjih donacija klikni ovdje i preuzmi brošuru.