EDUKACIJA DJECE

GNK Dinamo i Zaklada Nema predaje u sezoni 2023/24. provode novo izdanje kampanje ''Fair play na tribinama'' kako bi se zajedničkim naporom kluba, zaklade i navijača smanjila upotreba pirotehnike na stadionu, a kroz humanitarni karakter ujedno i pomoglo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Kroz edukativni dio kampanje želimo djecu od malih nogu učiti pozitivnom navijanju te ispravnim oblicima ponašanja na nogometnim utakmicama. Slikovnica i bojanka za djecu nižih razreda osnovne škole donose priču o simpatičnom društvu koje odlazi na utakmicu Dinama na stadion Maksimir, a istovremeno promoviraju pozitivno ponašanje te fer, korektno i sportsko navijanje.

SLIKOVNICA

Junaci ove kratke priče su djevojčice Lea, Ivka i Anja te dječaci Marko, Luka i Juraj, koji su nakon utakmice u kojoj je Dinamo proslavio naslov prvaka zahvaljujući svom pozitivnom ponašanju i pravom sportskom navijanju dobili priliku upoznati kapetana Dinama i svog idola.

PREUZMI SLIKOVNICU

BOJANKA

Djeco, zabavite se bojanjem naše bojanke u slobodno vrijeme. Prizori u slikovnici i bojanki preslikani su s fotografija stadiona Maksimir i utakmica Dinama kako bi bila što realističniji prikaz stvarnosti i prepoznatljiva djeci.

PREUZMI BOJANKU
Untitled design(5)

Posljednje novosti