Uvjeti poslovanja za online donacije

Kontakt podaci

ZAKLADA GNK DINAMO NEMA PREDAJE

Maksimirska 128, 10 000 Zagreb

MB: 5236533

OIB: 19881779071

Tel/fax: 01 /23 86 111

e-pošta: info@zakladanemapredaje.hr

IBAN: HR9824020061100966888

 

Načini plaćanja

Donaciju za Zakladu GNK Dinamo Nema predaje moguće je izvršiti online platežnim karticama u kunama.

Online donaciju moguće je izvršiti i putem Internet bankarstva ili uplatom na žiro račun Zaklade GNK Dinamo Nema predaje: IBAN HR9824020061100966888

 

1. Plaćanje kreditnom karticom (Diners Club, Maestro, MasterCard, Visa)

U prvom koraku pri realizaciji donacije odaberite opciju ”Iznos donacije” (25kn, 50kn, 100kn, 200kn ili drugi iznos”.

U drugom koraku nakon odabira ili unosa iznosa donacije potrebno je izabrati način plaćanja: ”Plaćanje karticom” (Diners Club, Maestro, MasterCard, Visa)

U trećem koraku nakon odabira načina plaćanja potrebno je unijeti osobne podatke: ime i prezime, e-mail adresu, te (prema izboru) poruku uz donaciju.

U četvrtom koraku:

Za odabir plaćanja karticom otvara se novi prozor sustava HT Pay Way (sustav autorizacije kartice putem koje vršite uplatu.) u kojem popunjavate podatke o kartici i njenom vlasniku.

Nakon što ste unijeli podatke ukoliko su oni ispravni dobiti ćete potvrdnu poruku o uspješnoj uplati, te potvrdu uplate na e-mail.

 

2. Plaćanje putem Internet bankarstva / virmana

U prvom koraku pri realizaciji donacije odaberite opciju ”Iznos donacije” (25kn, 50kn, 100kn, 200kn ili drugi iznos”.

U drugom koraku nakon odabira ili unosa iznosa donacije potrebno je izabrati način plaćanja: ”Plaćanje internet bankarstvom/virmanom”.

U trećem koraku nakon odabira načina plaćanja potrebno je unijeti osobne podatke: ime i prezime, e-mail adresu te (prema izboru) poruku uz donaciju.

U četvrtom koraku:

Na ekranu će se pojaviti upute za plaćanje, broj računa, iznos i ostali podaci, te barkod koji je moguće skenirati putem aplikacije za mobilno bankarstvo te tako platiti brzo i jednostavno. Kopija ovih uputa će se također poslati putem e-maila..

NAPOMENE

Zaklada GNK Dinamo Nema predaje obvezuje se da će sredstva prikupljena putem online donacija koristiti isključivo za provedbu aktivnosti i programa Zaklade.

 

Izjava o reklamaciji

Online donacija ne može biti vraćena niti promijenjena te može biti izvršena samo od strane vlasnika kartice.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će se teretiti kreditna kartica dobiva se kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke. Prilikom naplate Vašom kreditnom karticom, isti se iznos pretvara u Vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

 

Izjava o privatnosti

Zaklada  u obradi osobnih podataka korisnika/kupaca/donatora/podupiratelja (dalje: ispitanika) poduzima sve mjere zaštite osobnih podataka od povrede osobnih podatka, uključujući sve legitimne, tehničke, kadrovske i organizacijske mjere zaštite osobnih podataka, da se podatci zaštite uključujući od bilo kakve neovlaštene obrade, bilo vanjske (od strane podizvođača, dobavljača, drugih korisnika usluga, neovlaštenih trećih) bilo interne, podrazumijevajući da će se u cijelosti pridržavati zahtjeva i načela Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka.

Zaklada štiti osobne podatke ispitanika na način da prikuplja samo najnužnije osnovne podatke o ispitanicima koji su neophodni za ispunjenje predugovornih, ugovornih i pravnih obveza iz takvog odnosa, pruža jasne, transparentne i lako razumljive informacije o osnovanosti  i zakonitost obrade, posebice kako se upotrebljavaju osobni podatci, koja su prava ispitanika vezana uz obradu podataka te o razdobljima čuvanja odnosno trajanja obrade takvih osobnih podataka.

U situacijama kada  se obrada podataka zasniva na temelju privole (npr. za slanje marketinških materijala i obavijesti ) tada se takva obrada transparentno komunicira ispitanicima. Ispitanik privolu daje na jednostavan način jasnim potvrdnim znakom i uvijek je može na jednak način i povući. Nakon povlačenja privole takvi podatci se obrađuju samo u opsegu potrebnom kako bi se dokazalo je privola povučena i da je obrada prije povlačenja bila zakonita.

Pravo pristupa osobnim podacima prikupljenim na opisani način  imaju isključivo  odgovorne osobe Zaklade odnosno ovlašteni zaposlenici kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Detaljnije informacije o obradi podataka te kako Zaklada postupa s osobnim podatcima možete ovdje.

 

Izjava o sigurnosti

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).