Blagdanska čestitka zaklade

Zaklada Nema predaje svim donatorima, prijateljima, partnerima i navijačima želi čestit i blagoslovljen Božić uz pregršt mira, zdravlja i ljubavi te sretnu i uspješnu novu 2024. godinu!

Svih posljednjih godina naša zaklada pomaže u zajednici kako bi činila dobra djela za one kojima je potrebna pomoć. U suradnji s GNK Dinamo provodili smo razne akcije i donacije koje se odnose i na pomaganje izvan nogometa i sporta. Od djece, mladih, osoba s invaliditetom, oboljelih osoba, beskućnika, sportaša do brojnih udruga iz različitih područja rada kojima se zaklada bavi. Dinamova zaklada nije se ograničila samo na pomaganje u Zagrebu gdje je naš dom, već pomažemo diljem Hrvatske, neovisno o tome radi li se isključivo o navijačima Dinama ili ne. Cilj svih akcija osim konkretne pomoći je ujedno motivirati i potaknuti druge ustanove i organizacije na humanitarni rad.

Ponosni smo na to što smo od 2019. godine uspješno proveli 167 donacija prema pojedincima i udrugama te se nadamo da smo svojim doprinosom barem malo uljepšali ili olakšali situaciju onih kojima je neophodna pomoć i podrška.

Kroz 2023. godinu Zaklada Nema predaje provela je 10 projekata te je donirala iznos od 134 tisuće eura. Donacija neurorehabilitacijskog odijela divnoj djevojčici Tonki Jerković, novčana donacija za djevojku Antoniju Bošnjak iz Baranje koja se liječi od leukemije, akcija koja je još u tijeku kao donacija kompletnog namještaja bivšem igraču Dinama Mislavu Bradviću nakon požara koji je uništio kuću njegove obitelji, stipendije za 11 djevojaka i mladića za ovu školsku i akademsku godinu, natječaj za udruge ”Fair play na tribinama” koji smo proveli tijekom ljeta i dvije posljednje blagdanske akcije kojima završavamo ovu godinu. Jedna od njih je donacija novčanih sredstava Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka SVE za NJU nakon humanitarne online aukcije dresova igrača prve momčadi Dinama koju je organizirao klub. Posljednja u nizu i posebno dirljiva priča u suradnji s Udrugom Krijesnica za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima – donacija darova za 100 djece starosti od 2 mjeseca do 18 godina koja se liječe od malignih bolesti u zagrebačkim bolnicama KBC Zagreb i Institut za tumore.

Svake sezone u rad zaklade uključujemo igrače prve momčadi Dinama kao ambasadore pojedinih projekata, a to su ove godini bili kapetan Arijan Ademi, Josip Mišić i Robert Ljubičić.

Svim našim prijateljima kojima smo donirali posljednjih godina, svima s kojima smo ove godine krenuli u suradnju želimo ugodne blagdane i puno sreće u novoj godini.

 

ZAHVALA DONATORIMA

Od 2020. do kraja 2023. godine zaklada je donirala iznos od ukupno 396 tisuća eura kroz 49 projekata.

Hvala od srca svima onima koji su nam donirali i tako kroz svoju podršku našoj zakladi sudjelovali u akcijama, činili dobra djela zajedno s nama i pomagali djeci, mladima i onima koji trebaju našu pomoć.

Naša misija pomaganja nastavlja se i u 2024. godini kada nastavljamo s projektima i donacijama, a sve zainteresirane pozivamo da se uz donacije našoj zakladi sukladno vlastitim mogućnostima uključe zajedno s nama u nova dobra djela. Više informacija o donacijama našoj zakladi možete pročitati ovdje.