Podrži zakladu u 2024.

Stigla nam je nova godina pa tako i novih 365 dana za akcije, projekte i donacije naše zaklade.

Zaklada Nema predaje osnovana je krajem 2019. godine, a do sada je provela ukupno 55 akcija te je pojedincima i udrugama donirala preko 360 tisuća Eura.

Sve akcije, priče i donacije pratimo putem službenih kanala zaklade, a u našim aktivnostima sudjeluju i igrači Dinama kao ambasadori.

U ovoj sezoni ambasadori su Robert Ljubičić, Arijan Ademi i Josip Mišić koji kroz svoje sudjelovanje dodatno promoviraju pomaganje i odgovornost u našoj zajednici.

Ponosni smo na to što smo od 2019. godine uspješno proveli 167 donacija prema pojedincima i udrugama te se nadamo da smo svojim doprinosom barem malo uljepšali ili olakšali situaciju onih kojima je neophodna pomoć i podrška.

SUDJELUJ U NAŠIM AKCIJAMA

Zaklada će sve iznose prikupljene kroz donacije koristiti u svojim humanitarnim akcijama i programima.

Hvala od srca svima onima koji su nam donirali i tako kroz svoju podršku našoj zakladi sudjelovali u akcijama, činili dobra djela zajedno s nama i pomagali djeci, mladima i onima koji trebaju našu pomoć.

Svi koji doniraju zakladi u 2024. godini mogu na e-mail info@zakladanemapredaje.hr dostaviti svoje osobne podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresu) kako bismo mogli dostaviti paket zahvale za podršku i donaciju.

 

Donaciju u 2024. godini možete uplatiti na račun:

Zaklada Nema predaje
Maksimirska 128, 10 000 Zagreb

IBAN: HR9824020061100966888 (Erste banka)

Moguće su inozemne uplate na isti broj računa.

Swift/BIC: ESBCHR22

 

Skeniraj barkod svojim pametnim telefonom za brže plaćanje. Sami izaberite iznos za donaciju.

 

DONACIJE U 2023. GODINI

Kroz 2023. godinu Zaklada Nema predaje provela je 10 projekata te je donirala iznos od 134 tisuće eura. Donacija neurorehabilitacijskog odijela djevojčici Tonki Jerković, novčana donacija za djevojku Antoniju Bošnjak iz Baranje koja se liječi od leukemije, akcija koja je još u tijeku kao donacija kompletnog namještaja bivšem igraču Dinama Mislavu Bradviću nakon požara koji je uništio kuću njegove obitelji, stipendije za 11 djevojaka i mladića za ovu školsku i akademsku godinu, natječaj za udruge ”Fair play na tribinama” koji smo proveli tijekom ljeta i dvije posljednje blagdanske akcije kojima završavamo ovu godinu. Jedna od njih je donacija novčanih sredstava Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka SVE za NJU nakon humanitarne online aukcije dresova igrača prve momčadi Dinama koju je organizirao klub. Posljednja u nizu i posebno dirljiva priča u suradnji s Udrugom Krijesnica za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima – donacija darova za 100 djece starosti od 2 mjeseca do 18 godina koja se liječe od malignih bolesti u zagrebačkim bolnicama KBC Zagreb i Institut za tumore.

 

EDUKATIVNI SADRŽAJI ZA DJECU

GNK Dinamo i Zaklada Nema predaje u sezoni 2023/24. provode novo izdanje kampanje ”Fair play na tribinama” kako bi se zajedničkim naporom kluba, zaklade i navijača smanjila upotreba pirotehnike na stadionu, a kroz humanitarni karakter ujedno i pomoglo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Kroz edukativni dio kampanje želimo djecu od malih nogu učiti pozitivnom navijanju te ispravnim oblicima ponašanja na nogometnim utakmicama. Slikovnica i bojanka za djecu nižih razreda osnovne škole donose priču o simpatičnom društvu koje odlazi na utakmicu Dinama na stadion Maksimir, a istovremeno promoviraju pozitivno ponašanje te fer, korektno i sportsko navijanje.

KLIKNI OVDJE ZA PREUZIMANJE SLIKOVNICE I BOJANKE