Postani prijatelj zaklade!

Zaklada Nema predaje aktivno djeluje već petu godinu u nizu, a do sada je provela 43 projekta i 170 donacija prema pojedincima, djeci, mladima i raznim udrugama, organizacijama i klubovima. Kroz akcije u područjima socijalne solidarnosti, uključenja osoba s invaliditetom u društvo i potporu mladim sportašima, do sada smo donirali preko 410 tisuća eura.

Na dosadašnjem humanitarnom putu imali smo podršku brojnih navijača, simpatizera, sportskih prijatelja, fizičkih i pravnih osoba koje su svojim donacijama novčanih iznosa zajedno s nama sudjelovali u svim aktivnostima koje provodimo.

 

PODRŽI NAS U 2024. GODINI – POSTANI PRIJATELJ ZAKLADE

Uz zahvalu svima koji su do sada uplatili novčane donacije našoj zakladi kako bismo mogli provoditi akcije tijekom svake godine, pozivamo navijače i građane da podrže Dinamovu zakladu i u 2024. godini!

Zaklada Nema predaje, naravno, zahvaljuje na svakoj donaciji pa i onoj najmanjoj uplaćenoj od srca.

 

DONIRAJ ZAKLADI I DOŽIVI NEZABORAVNO ISKUSTVO

Svaki donator fizička osoba koji se odluči na donaciju Zakladi Nema predaje od travnja 2024. godine u minimalnom iznosu od 50,00 eura može se upisati u Registar prijatelja Zaklade te kroz 2024. godinu zajedno sa zakladom sudjelovati u zanimljivim aktivnostima u znak naše zahvalnosti.

Također, jednako vrijedi za klub/društvo/udrugu koja se odluči donirati minimalni godišnji iznos od 150,00 eura ili za ostale pravne osobe koje se odluče donirati godišnje minimalno 700,00 eura našoj zakladi.

Uvjet za upis u registar zaklade i dobivanje statusa ”prijatelja” je sljedeća minimalna novčana uplata na račun zaklade:

1. Fizičke osobe – donacija minimalno 50,00 eura

2. Klub, društvo, udruge građana i druge udruge – donacija minimalno 150,00 eura

3. Pravne osobe – donacija minimalno 700,00 eura

 

ZNAK ZAHVALE

U znak zahvale za sve prijatelje koji doniraju zakladi i odluče se upisati u naš Registar zaklada ima mogućnost do kraja 2024. godine organizirati zanimljive aktivnosti na stadionu Maksimir poput obilaska stadiona Maksimir ili posjeta treningu prve momčadi Dinama, u terminima i prema uvjetima koje odrede zaklada i klub. O svim takvim aktivnostima zaklada će na vrijeme obavijestiti sve prijatelje zaklade upisane u Registar na njihove dostavljene e-mail adrese.

Fizička osoba, udruga/klub ili pravna osoba upisuje se u Registar na 365 dana od datuma uplate donacije, a za upis u registar i dobivanje iskaznice s imenom i prezimenom te sudjelovanje u planiranim aktivnostima obavezno je dostaviti osobne podatke Zakladi Nema predaje.

Ako osoba produlji svoj status do isteka 365 dana novom donacijom, podaci ostaju upisani u Registar. Ako osoba ne želi produljiti status prijatelja zaklade, podaci se automatski brišu iz Registra zaklade. Registar prijatelja zaklade nije javan niti će biti javno objavljen.

 

UPLATA DONACIJE

Naziv primatelja: Zaklada Nema Predaje
Adresa: Maksimirska 128, 10 000 Zagreb, Hrvatska
IBAN: HR9824020061100966888

Moguće su inozemne uplate na isti broj računa.

Swift/BIC: ESBCHR22

 

OSOBNI PODACI

Svaka osoba koja donira minimalne predložene iznose treba dostaviti osobne podatke – IME, PREZIME, DATUM ROĐENJA, OIB, ADRESU te E-MAIL kontakt.

Osobni podaci bit će pohranjeni isključivo interno u zakladi te neće biti ustupani trećoj strani.

Kućna adresa prijatelja zaklade potrebna je zbog dostave iskaznice prijatelja zaklade, a e-mail adresa nužna je zbog komunikacije o planiranim aktivnostima i isključivo u informativne svrhe.

Svaka osoba koja se javi Zakladi Nema predaje s osobnim podacima uz uplatu donacije smatra se obaviještenom o svim detaljima. Prijatelj zaklade slanjem podataka na e-mail potvrđuje da je upoznat s Općom informacijom o zaštiti podataka i Pravilima privatnosti objavljenima na web stranici Zaklade i daje privolu da ga Zaklada kontaktira i obavijesti o planiranim aktivnostima.

 

OSTALE DONACIJE

Uplatom 50,00 ili više eura, osoba nije obavezna biti u Registru. One osobe koje žele biti u Registru nakon donacije dostavljaju zakladi putem e-maila ranije navedene osobne podatke.

 

VAŽNE INFORMACIJE

Osobe i organizacije koje pristupe Registru i postanu prijatelji zaklade dobit će fizičku iskaznicu s imenom i prezimenom ili nazivom tvrtke.

Osoba koja uplati minimalni predloženi iznos zakladi i dostavi osobne podatke za upis u registar nema nikakve druge obveze prema zakladi osim da čuva ugled zaklade.

Osoba je upisana u Registar zaklade tek u trenutku kada dostavi na adresu zaklade ispunjenu osobne podatke te kada je na računu zaklade vidljiva uplata za pojedinu osobu ili organizaciju.

Zaklada brine o svim donatorima koji se na ovaj način priključe našoj zakladi kroz simbolične poklone, geste pažnje kroz godinu i otvorenost za ideje i prijedloge.

 

UPITI

Kontakt e-mail za sve upite na ovu temu je info@zakladanemapredaje.hr.

U svakome trenutku, svaka osoba ima pravo zatražiti uklanjanje osobnih podataka i ispis iz Registra zaklade bez obrazloženja dostavom zahtjeva na navedeni e-mail.

 

DONACIJE

Za pregled svih dosadašnjih donacija klikni ovdje i preuzmi brošuru.