DINAMOVO

Sve o projektu Dinamovo

Koncem aktualne sezone 2023/24. GNK Dinamo pokreće projekt „Dinamovo“. Cilj akcije je povezivanje Dinama s lokalnim zajednicama kroz direktan angažman u zagrebačkim kvartovima kako bi sinergija kluba, radne zajednice i navijača dosegnula nikad višu razinu. Postanite dijelom naše obitelji i budite naš 12. igrač na utakmicama. Svatko od vas važan je dio naših uspjeha.

Ovom plemenitom akcijom pokušavamo stvoriti simbiozu našeg kluba i navijača. Krajnji su ciljevi maksimalno povećati plavu obitelj prikupljanjem novih članova kluba i na razne načine prikupiti financijska sredstva koja ćemo iskoristiti za donaciju zaklade “Nema predaje” prema nekoj lokalnoj organizaciji, udruzi ili klubu u svrhu promocije sporta, zdravog načina života te bavljenja tjelesnom aktivnošću.

 

O EVENTU DINAMOVO

Projekt “Dinamovo” sastojat će se od niza evenata širom zagrebačkih kvartova u kojima će biti organizirane brojne raznolike aktivnosti. U svemu svakako prednjače nogometni turniri koji će biti organizirani u dvije kategorije – školski/dječji turniri za mlađe uzrasne kategorije, te turniri za punoljetne članove kluba. Najuspješnije momčadi na spomenutim turnirima bit će nagrađene.

Uz natjecateljski duh, prisutne će biti i raznorazne atrakcije, od bogate ugostiteljske ponude, preko igraonica i radionica za djecu i odrasle u obliku kvizova, raznih nagradnih igara i lova na blago, sve do mini nogometnih poligona i natjecanja koja će biti organizirane tijekom pauza od odigravanja nogometnih utakmica na organiziranim turnirima.

Naravno, na svakom eventu ćete imati priliku upoznati nekolicinu Dinamovih prvotimaca, koji će uljepšati veselu prigodu, dijeliti autograme, fotografirati se s obožavateljima, a na koncu i dodijeliti nagrade najuspješnijim momčadima na nogometnim turnirima.

U svakom kvartu kojeg posjetimo, imat ćemo i poseban kutak s prodajnim kućicama, punktovima naše zaklade “Nema predaje”, kao i kućicama u kojima ćete moći postati članom plave obitelji. Svaki event završit ćemo besplatnim koncertom za navijače.

 

TURNIR ZA PUNOLJETNE ČLANOVE DINAMA

Jedna od glavnih atrakcija svakog eventa u sklopu projekta “Dinamovo” svakako će biti nogometni turniri za odrasle članove kluba.

Prvi turnir održat će se na prvom eventu u Dubravi na betonskom igralištu OŠ Vjenceslava Novaka na adresi Vile Velebita 15a, 19. svibnja 2024., a počinje u 09:30 sati. 

Kotizacije po momčadi iznose 150 eura i bit će humanitarnog karaktera te će biti dodijeljene našoj zakladi “Nema predaje”, koja će ih potom donirati izabranoj organizaciji, udruzi ili klubu koji djeluju lokalno na području na kojem će biti održan pojedini event, a s ciljem promocije sporta, zdravog načina života te bavljenja tjelesnom aktivnošću.

KAKO SE MOMČADI MOGU PRIJAVITI PROČITAJTE OVDJE

 

ŠKOLSKI TURNIR

Sudjelovanje na školskom turniru moguće je na poziv koji će GNK Dinamo uputiti nekolicini odabranih osnovnih škola ili momčadima mlađih uzrasnih kategorija odabranih nogometnih klubova koji djeluju na područjima gradskih četvrti u kojima se održava “Dinamovo”. Uz pozvane škole i klubove, na turniru može sudjelovati i selekcija Dinamove nogometne škole.

Nagrade za najuspješnije momčadi na školskom turniru bit će namijenjene za obnovu i nadogradnju sportskih objekata i sadržaja unutar škola, odnosno klubova u kojima će biti organizirani eventi “Dinamovo”, a čiji će predstavnici sudjelovati na turniru u sklopu kvartova.

 

HUMANITARNI KARAKTER

Cilj akcije je povezivanje GNK Dinamo s lokalnim zajednicama kroz direktan angažman u zagrebačkim kvartovima kako bi sinergija kluba, radne zajednice i navijača GNK Dinamo dosegnula nikad višu razinu. Uz to, cilj je i prikupljanje financijskih sredstva koja ćemo iskoristiti za donaciju zaklade “Nema predaje” prema nekoj lokalnoj organizaciji, udruzi ili klubu u svrhu promocije sporta, zdravog načina života te bavljenja tjelesnom aktivnošću.

Društvena odgovornost će se primjenjivati na nekoliko načina:

1.) Kroz promociju sporta i zdravog načina života

2.) Nagradni fond iz školskog turnira bit će namijenjen nabavi sportske opreme ili unaprijeđenju sportskog sadržaja u školama ili klubovima koje će biti najuspješnije na organiziranim turnirima

3.) Sredstva prikupljenja kotizacijama za nogometni turnir za punoljetne članove, mini-igre, prodajom posebnih navijačkih artikala tematski vezanih uz pojedine kvartove ili direktnim donacijama građana bit će donirana izabranoj lokalnoj organizaciji, udruzi ili klubu s ciljem promocije sporta, zdravog načina života te bavljenja tjelesnom aktivnošću, a koja djeluje na području na kojem će biti organiziran event

 

VIDIMO SE NA EVENTU!