Dinamovo Dubrava – rezime

Iza nas je event Dinamovo Dubrava – festival nogometa i zabave putem kojega Dinamo obilazi zagrebačke kvartove i povezuje se s navijačima.

Na igralištu OŠ Vjenceslava Novaka događaj koji je trajao kroz cijelu nedjelju privukao je velik broj građana, navijača i posjetitelja, a zabave nije nedostajalo. Napuhanci i zabavni sadržaji za djecu, školski i odrasli malonogometni turnir, bogata ugostiteljska ponuda, druženje s Plavkom i igračima Dinama, mogućnost učlanjenja u Dinamo, kupovina suvenira i koncert na kraju večeri – klub je pripremio ponešto za svakoga.

Zaklada Nema predaje predstavila je svoj rad zainteresiranim navijačima koji su se mogli informirati o radu zaklade, o tome kako postati prijatelj zaklade te donirati na samom događaju. Posebnost eventa Dinamovo Dubrava bila je u tome što će prihod od pojedinih sadržaja sa samog eventa biti doniran Centru za autizam Dubrava, kao finalni dio samog projekta putem kojega klub i zaklada žele pomagati lokalnoj zajednici.

Kotizacije za turnir za odrasle članove, dio prihoda od prodaje suvenira, dio prihoda od kotizacije za nagradne igre, dio su ukupnog fonda koji će u narednim danima biti doniran Centru za autizam i to za potrebe unaprjeđenja sadržaja za djecu s autizmom, a koji se odnosi na bavljenje sportom, tjelesnom aktivnošću i vježbanjem.

Izbor fotografija s eventa Dinamovo Dubrava pogledajte u nastavku.

Foto: Matija Habljak/Pixsell