WEB BANNER_ambasador

Ambasadori Dinama u borbi protiv nasilja

Pridruži se Dinamu u borbi protiv vršnjačkog nasilja! ​

Povodom Dana ružičastih majica, GNK Dinamo u suradnji s Društvom za komunikacijsku i medijsku kulturu “Djeca medija” pokreće poseban natječaj tražeći mlade ambasadore koji će podići svoj glas protiv nasilja. Zaklada Nema predaje s ponosom podržava ovaj hvalevrijedan projekt te se pridružuje promociji.

 

Tko se može prijaviti?

Tražimo djecu starosti od 6 do 10 godina da pomognu širiti poruku ljubavi i prihvaćanja kroz umjetnost i pozitivne poruke.

Kako sudjelovati?

Pošaljite fotografiju vašeg umjetničkog rada na temu Dana ružičastih majica, a možete snimiti i kratki video izražavajući poruke protiv nasilja.

Sve prijave šaljite na e-mail stop.nasilju@gnkdinamo.hr

 

Nagrade

24 sretna dobitnika postat će Dinamovi ambasadori za borbu protiv nasilja, dobiti posebne majice i imati priliku izaći na teren s igračima Dinama i Gorice te sucima na utakmici Hrvatskog kupa 28. veljače! Klub će za dobitnike i do 2 osobe u njihovoj pratnji osigurati ulaznice za utakmicu.

Rok za prijave

Rok za slanje prijava je 26. veljače 2024. do kraja dana.

 

Uključimo se svi zajedno u promicanje pozitivnih vrijednosti i stvaranje sigurnijeg okruženja za naše najmlađe!

 

*Posebna napomena – slanjem radova prihvaćate da se radovi, slike i osobni podaci djece koriste na službenim kanalima GNK Dinamo i Zaklade Nema predaje u svrhu promicanja spomenute kampanje.