Zagreb: Navijači na tribinama prate susret Dinama i AEK-a

Obavijest: Fair play kampanja

U sklopu kampanje ”Fair play na tribinama” u sezoni 2023/24. Dinamo će za svaku utakmicu (otvorenu za gledatelje), a koja prođe bez kazne u natjecanjima pod HNS-om u sezoni 23/24. izdvojiti po 1.500,00 eura, dok će za sve utakmice koje prođu bez kazne zbog ponašanja navijača u UEFA natjecanjima izdvojiti po 5.000,00 eura.

Po završetku kampanje Zaklada Nema predaje donirat će ukupna izdvojena novčana sredstva onima kojima je pomoć najpotrebnija. Do sada je izdvojen iznos od 1.500,00 eura.

Zbog odluke UEFA-e o privremenoj zabrani prisustva naših navijača na gostujućim utakmicama UEFA klupskih natjecanja do kraja sezone 2023/24. kampanja se neće provoditi na gostujućim europskim utakmicama. Prilika za prikupljanje novčanih sredstava kojima ćemo pomoći potrebitima na kraju polusezone zato je upravo prije svega na utakmicama na našem Maksimiru, a zatim na gostovanjima u HNL-u diljem Hrvatske.

Pozivamo sve navijače na pozitivno i sportsko navijanje bez upotrebe pirotehnike, rasizma, govora mržnje i nasilja. GNK Dinamo i Zaklada Nema predaje apsolutno se zalažu za navijačku atmosferu na stadionu i za podršku našim igračima na svim utakmicama, kao i za organizirano navijanje uz koreografije, ali bez upotrebe pirotehnike i poruka koje komuniciraju diskriminaciju, mržnju ili rasizam.

Cilj je na stadionu Maksimir zajedno s navijačima stvoriti sigurno i pozitivno ozračje, kao i to da u svim novim izazovima u domaćim i europskim natjecanjima momčad Dinama ima pravu, glasnu i pozitivnu podršku svojih navijača.

Odluka UEFA-e: https://gnkdinamo.hr/hr/Novosti/Clanak/privremena-zabrana-prisustva-navijaca-dinama-na-gostujucim-utakmicama

Stranica kampanje: https://fairplay.gnkdinamo.hr/