15.07.2022., stadion Maksimir, Zagreb - SuperSport HNL, 01. kolo, GNK Dinamo - NK Lokomotiva.

Tijek kampanje Fair play na tribinama

Kako se bliži kraju prvi dio natjecateljske sezone 22/23., tako se kraju bliži i prvi dio kampanje naše zaklade i Dinama – Fair play na tribinama.

Kako bi se zajedničkim naporom kluba, zaklade i navijača smanjila upotreba pirotehnike na stadionu, te istovremeno uz humanitarni karakter ujedno pomoglo onima kojima je pomoć najpotrebnija, Zaklada Nema predaje i Dinamo ove sezone izdvajaju novčana sredstva za svaku utakmicu za koju Dinamo ne dobije kaznu zbog ponašanja navijača.

U dosadašnjem dijelu sezone od srpnja do studenoga Dinamo je izdvojio iznos od ukupno 125 tisuća kuna, za sedam utakmica bez kazne od strane HNS-a i UEFA-e zbog ponašanja navijača.

Prikupljeni iznos bit će doniran Zakladi Nema predaje koja će putem javnog natječaja taj iznos dodijeliti organizacijama i udrugama, prema pravilniku o natječaju koji će biti formiran i objavljen nakon kraja prvog dijela sezone 22/23.

Sve navijače Dinama pozivamo kroz cijelu sezonu na pozitivno, sportsko i korektno navijanje uz koreografije, bez upotrebe pirotehnike i poruka koje komuniciraju diskriminaciju, mržnju ili rasizam.

Tijek kampanje i dalje možete pratiti na web stranici kampanje i društvenim mrežama Dinama i zaklade.

WEB STRANICA KAMPANJE

fairplaynatribinama.hr

 

SLIKOVNICA I BOJANKA

Slikovnica i bojanka za djecu nižih razreda osnovne škole donose priču o simpatičnom društvu koje odlazi na utakmicu Dinama na stadion Maksimir, a istovremeno promoviraju pozitivno ponašanje te fer, korektno i sportsko navijanje.

Junaci su djevojčice Lea, Ivka i Anja te dječaci Marko, Luka i Juraj, koji su nakon utakmice u kojoj je Dinamo proslavio naslov prvaka zahvaljujući svom pozitivnom ponašanju i pravom sportskom navijanju dobili priliku upoznati ikapetana Dinama i svog idola.

PREUZMI SLIKOVNICU

PREUZMI BOJANKU

 

KREATIVNI NATJEČAJ ZA DJECU

I ove sezone pozivamo sve malene navijačice i navijače da nam pošalju svoje crteže na temu slikovnice ili da nam pošalju svoje fotografije navijanja s utakmice Dinama!

Radove možete poslati na e-mail info@zakladanemapredaje.hr.

Najkreativniji imaju priliku osvojiti prigodne suvenire Dinama! 🙂

 

Fotografije: Pixsell