Donacija navijaču iz Zeline

Anđelko Žagar osoba je s cerebralnom paralizom, a cijeli svoj život zaljubljen je u plavu boju i Dinamo te često dolazi na utakmice. Nakon što je saznao da postoji Dinamova zaklada koja u sklopu jednog od svojih programa pomaže osobama s invaliditetom u svojoj zajednici, odlučio je poslati zamolbu na našu adresu. Njegova zamolba odnosila se na nastavak za invalidska kolica koji bi mu olakšao svakodnevno kretanje i pomogao mu u svakodnevnim aktivnostima, kao i u integraciji u društvo i uobičajene situacije u kojima se do sada susretao s brojnim preprekama.

Veliki navijač Dinama inače je član udruge Srce Zeline koja promiče ostvarivanje punog potencijala svake osobe za ravnopravan život u zajednici. Živi i radi u Zelini te mu je zbog nepristupačnosti terena otežano kretanje u kolicima od kuće na posao, ali i na svakodnevne aktivnosti kao što je na primjer odlazak u dućan. Zaklada je odlučila odobriti zamolbu i olakšati Anđelku svakodnevni život te mu je po završetku priče nastavak uručen na stadionu Maksimir.

– Ne mogu vam opisati koliko sam sretan u ovom trenutku, sretan sam kao malo dijete. Još sam u šoku što je moja zamolba ispunjena i želim od srca zahvaliti zakladi. Ovaj nastavak olakšat će moju svakodnevicu i pomoći mi u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, ali me i potaknuti na otkrivanje novih aktivnosti za koje do sada nisam imao mogućnosti. Zbog svoje financijske situacije nisam bio u stanju kupiti samostalno ovaj nastavak. Jako sam sretan što postoji Dinamova zaklada i što ste mi omogućili ovaj trenutak. – rekao nam je Anđelko na primopredaji.

Velikom navijaču Dinama želimo ugodniju svakodnevicu i obavljanje privatnih i poslovnih obaveza te čekamo idući susret prvom prilikom na Maksimiru na nekoj od nadolazećih utakmica!