webbanner2

Dobro došli!

Drage navijačice i navijači, sportski prijatelji, partneri, ljubitelji nogometa i svi vi željni i voljni pomoći drugima,

dobro došli na web stranicu Zaklade Nema predaje!

 

S ponosom predstavljamo zakladu koja će od ovog trenutka za cilj imati stvaranje pozitivnih promjena u društvu i pomaganje u lokalnoj zajednici.

Informirati se o radu Zaklade Nema predaje možete na web stranici gdje možete pročitati o dosadašnjem radu GNK Dinamo na temu društveno odgovornih projekata, kao i pratiti sve novosti i događanja koja su pred nama.

Želite nam se pridružiti u našem radu?

Zakladu, programe i aktivnosti koje zaklada provodi možete podržati na način da postanete PODUPIRATELJI zaklade.

Što to znači?

Možete donirati određeni (minimalni) novčani iznos na godišnjoj razini (u tri kategorije), ispuniti pristupnicu sa svim potrebnim podacima, i postati podupiratelj zaklade na godinu dana. Svaki podupiratelj dobit će u znak zahvale od strane zaklade prigodnu zahvalnicu, suvenir i mogućnost da je njegovo ime ispisano u registru na web stranici.

Zaklada provodi aktivnosti poput audio deskripcije nogometne utakmice za slijepe i slabovidne navijače, financira razne projekte za djecu i osobe s invaliditetom, a u planu su i brojni natječaji, donacije i stipendije. O svemu tome javnost će biti na vrijeme obaviještena putem službene stranice.

DRUŠTVENE MREŽE

Rad zaklade pratite na Instagramu zaklade pod imenom @zakladanemapredaje te uz hashtag #zakladanemapredaje.

 

Pozivamo sve navijačice i navijače Dinama da nam se pridruže u radu Zaklade Nema predaje!