rockas

Proslavi s Dinamom 113. rođendan!

GNK Dinamo ovog petka, 26. travnja slavi 113. rođendan, a klub je povodom toga organizirao veliku proslavu.

Pozivamo sve navijače, simpatizere kluba i sve kojima je plava boja u krvi, da ovog petka 26. travnja dođu na Cvjetni trg i da zajedno s igračima Dinama proslavimo rođendan kluba!

Na Cvjetnom trgu očekuje vas bogat zabavni program, koji počinje u 18 sati, a rođendansko druženje svojim će nastupom otvoriti i uljepšati Zagrebačke mažoretkinje.

TURNIRI ZA NAVIJAČE

Također, svi zainteresirani entuzijasti moći će pokazati svoje nogometne vještine na nogometnom turniru u kavezu, tzv. “cage football”, kao i na turniru u stolnom nogometu. Prisutni će biti i info pult članstva, kao i info pult naše Zaklade “Nema predaje”.

Očekuje vas i romantična priča o počecima, povijesti i značaju našeg kluba koji su predstavljeni u knjizi “Kibici purgera”, a šlag na tortu bit će dolazak Dinamovih prvotimaca i legendi koje će se družiti i fotografirati s okupljenima na eventu.

Ne propustite ovu priliku, zabavite se i proslavite Dinamov rođendan na Cvjetnom trgu i steknite vrijedne uspomene prilikom druženja s našim prvotimcima!

POPUSTI U FAN SHOPU I WEBSHOPU

Podsjećamo, na datum 26.04., tijekom kompletnog dana u fan shopovima i na web shopu kluba na snazi će biti Dinamov rođendanski popust od 20% na sve artikle kojima cijena prethodno nije snižena. Popusti se ne zbrajaju.

Vidimo se u petak!