Prijave – turnir Dubrava

Projekt “Dinamovo” sastoji se od niza evenata širom zagrebačkih kvartova u kojima će biti organizirane brojne raznolike aktivnosti. U svemu svakako prednjače nogometni turniri koji će biti organizirani u dvije kategorije – školski/dječji turniri za mlađe uzrasne kategorije, te turniri za punoljetne članove kluba. Najuspješnije momčadi na spomenutim turnirima bit će nagrađene.

Jedna od glavnih atrakcija svakog eventa u sklopu projekta “Dinamovo” svakako će biti nogometni turniri za odrasle članove kluba.

Prvi turnir održat će se na prvom eventu u Dubravi na betonskom igralištu OŠ Vjenceslava Novaka na adresi Vile Velebita 15a, 19. svibnja 2024., a počinje u 09:30 sati. 

Svi igrači koji će nastupiti na turniru moraju imati aktivno članstvo u GNK Dinamo. Prijave za sudjelovanje na turniru šalju se na email adresu dzg@gnkdinamo.hr. Za potpunu prijavu potrebno je poslati imena i prezimena te broj članske iskaznice svih članova momčadi, te kontakt broj kapetana ekipe. Na turniru može sudjelovati 12 momčadi, a svaka momčad mora se sastojati od minimalno osam, a maksimalno deset igrača. U slučaju da netko od članova momčadi nema aktivno članstvo u GNK Dinamo, učlaniti se može online putem.

Kotizacije po momčadi iznose 150 eura i bit će humanitarnog karaktera te će biti dodijeljene našoj zakladi “Nema predaje”, koja će ih potom donirati izabranoj organizaciji, udruzi ili klubu koji djeluju lokalno na području na kojem će biti održan pojedini event, a s ciljem promocije sporta, zdravog načina života te bavljenja tjelesnom aktivnošću.

 

INFORMACIJE ZA MOMČADI

Na turniru može sudjelovati 12 momčadi, a svaka momčad mora se sastojati od minimalno osam, a maksimalno deset igrača. Momčadi će biti podijeljene u četiri skupine, a u svakoj skupini bit će po tri momčadi. Unutar jedne skupine sve momčadi moraju međusobno odmjeriti snage, a prolazak skupine i polufinale izborit će samo pobjednici skupina.

Na turniru mogu nastupiti ISKLJUČIVO punoljetni igrači koji posjeduju člansku iskaznicu GNK Dinamo.

Nagrade će biti uručene trima prvoplasiranih momčadi:

1. mjesto: nagrada u vrijednosti od 3.000 eura + pehar

2. mjesto: nagrada u vrijednosti od 1.500 eura + pehar

3. mjesto: nagrada u vrijednosti od 500 eura + pehar

 

VIŠE DETALJA O PRIJAVAMA NA TURNIR