AFTERMOVIE: Stipendije za učenike i studente

Kako je izgledala dodjela stipendija zaklade učenicima i studentima pogledajte u aftermovie videu!

Ove godine Zaklada Nema predaje dodijelila je ukupno 11 stipendija učenicima i studentima, u kategoriji sportaša i kategoriji socioekonomskog kriterija – djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi i djeca samohranih roditelja. Svaki stipendist dobit će stipendiju u ukupnom iznosu 1.600,00 eura za narednih 10 mjeseci. Na ovaj način zaklada želi svim izabranim učenicima i studentima olakšati njihov životni put.

Dodjela stipendija održana je u svečanoj loži Maksimir. Prisutni su bili predstavnici Dinama i Zaklade Nema predaje te ambasadori projekta Arijan Ademi i Josip Mišić.

Ponosni smo na naše nove stipendiste!

 

PORUKA PREDSJEDNIKA KLUBA

–  Kroz našu zakladu i klub želimo potaknuti ravnopravnost u postizanju ciljeva. To dokazuje i plemenitu stranu sporta. To nije samo sportska borba nego imamo zadaću pomagati ljudima. Vi ste druga generacija stipendista naše zaklade. Drago mi je što osim kriterija za sportaše, ove godine i drugim mladim ljudima koji su potrebiti te socijalno ili zdravstveno ugroženi pomažemo da ostvare svoje ciljeve. Ta plemenita strana zaklade dokazuje da želimo imati pozitivnu ulogu u društvu. Želim vam puno uspjeha. Nadam se da ćete i vi širiti stav da u životu treba biti uporan i da se nikad ne smijete predati – poručio je stipendistima predsjednik Dinama Mirko Barišić.

 

O ZAKLADI

Zaklada Nema predaje osnovana je 2019. godine,  a do danas je provela 55 donacija prema pojedincima i udrugama. Ukupni donirani iznos je preko 360 tisuća eura.

Od većih akcija izdvojit ćemo pomoć građanima stradalim nakon potresa u Petrinji, pomoć djeci u SOS Dječjem selu Lekenik i donacije bivšim igračima Rudiju Belinu i Slavku Ištvaniću. Proveli smo akciju za Dom nade koji skrbi o beskućnicima, zatim donacije invalidskih kolica navijačima osobama s invaliditetom te još mnogo toga.

Pozivamo sve navijače Dinama, partnere i prijatelje kluba da nastave podržavati i pratiti rad Dinamove zaklade te da doniraju sukladno vlastitim mogućnostima kako bi zaklada mogla nastaviti s ovakvim i sličnim dobrim djelima.

 

Foto: Pixsell

Video: GNK Dinamo