Stipendije: Zatvoren natječaj

Ovim putem obavještavamo javnost o tome da su zatvorene prijave na dodatni Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima 2023/24. u dvije kategorije.

Iznos jedne mjesečne stipendije po učeniku/studentu iznosi 160,00 eura, a stipendije se dodijeljuju za ukupno 10 mjeseci.

Natječaj je bio otvoren od 30.10.2023. do 10.11.2023. u 23:59h, a prijave su zaprimane na e-mail adresu Zaklade. Sve prijave poslane zaključno sa 10.11. u 23:59h bit će uzete na razmatranje.

Upravni odbor Zaklade zajedno s upraviteljicom predstavljaju povjerenstvo koje će donijeti odluku o dodjeli stipendija. Sve pristigle prijave, a koje udovoljavaju općim i posebnim kriterijima, uzet će se u razmatranje u pojedinoj kategoriji. Sukladno navedenom sustavu, Povjerenstvo Zaklade bodovat će svakog kandidata te će nakon toga sastaviti rang listu u roku do 15.11.2023.

Rang lista te odluka o dodjeli stipendija zajedno s podacima o odabranim kandidatima, bit će objavljena na web stranicama Zaklade i GNK Dinamo.

Također, Zaklada Nema predaje putem web stranice i društvenih mreža objavit će sve informacije na temelju budućih događanja u dijelu projekta stipendija za učenike i studente ove školske i akademske godine.