Rang lista stipendija ”Nema predaje”

Temeljem Natječaja za dodjelu stipendija Zaklade Nema predaje za školsku/akademsku godinu 2023/24. naziva ”Stipendije Nema predaje” objavljenog dana 4. listopada 2023. godine, upravni odbor donio je odluku o dodijeli stipendija. Nakon objave Natječaja pa do završetka, 16. listopada 2023. godine, Zaklada Nema predaje ukupno je zaprimila 9 prijava za natječaj. Jedna prijava nije udovoljavala općim uvjetima Natječaja.

Povjerenstvo zaklade je nakon evaluacije svake pojedinačne zaprimljene prijave, a u skladu s općim i posebnim kriterijima utvrđenim u Natječaju, sastavilo rang listu za dodjelu ukupno 8 stipendija kako slijedi u nastavku:

UČENICI ZAVRŠNIH RAZREDA SREDNJE ŠKOLE SPORTAŠI

1. Adrian Mačina 920 bodova

2. Ida Filipčić 900 bodova

3. Lana Mađarić 850 bodova

 

STUDENTI SPORTAŠI

1. Dorja Blažić 1000 bodova

2. Hana Cvijanović 900 bodova

3. Fran Kmetić 700 bodova

4. Matea Marinković 680 bodova

 

STUDENTI – SOCIJALNI KRITERIJ

1. Bruno Živković 1100 bodova

 

Sukladno činjenici da su dvije kategorije iz natječaja ostale nepopunjene u vidu prijava kandidata na Natječaj (učenici završnih razreda srednje škole i studenti sportaši s invaliditetom), Upravni odbor donio je odluku o dodjeli jedne dodatne stipendije u kategoriji ”Studenti sportaši” te je donesena odluka o dodjeli kandidatkinji redni broj 4. Matei Marinković koja zadovoljava sve opće i posebne kriterije Natječaja u konkretnoj kategoriji.

Sukladno utvrđenoj rang listi, upravni odbor Zaklade donio je Oduku o dodijeli stipendija gore navedenim kandidatima. Zaklada će svakog izabranog kandidata obavijestiti o rezultatima natječaja te će kroz kraći vremenski period isti biti obavješteni o trenutku potpisivanja ugovora te svim daljnjim postupcima vezano za realizaciju stipendije.

Novim stipendistima Zaklade Nema predaje od srca čestitamo!