Aukcija dresova Dinama: Pink listopad

U sklopu 12. kola SuperSport HNL-a Gorica – Dinamo bit će organizirana online aukcija dresova prve momčadi. Aukcija će biti organizirana putem platforme Matchwornshirt!

Ova akcija bit će posebna zbog toga što će sva prikupljena sredstva biti namijenjena plemenitom cilju. Dres Dinama krasit će posebna vrpca koja simbolizira borbu protiv raka dojke tijekom ružičastog listopada.

Naime, prihod od prodaje dresova na aukciji bit će doniran Zakladi Nema predaje, službenoj zakladi GNK Dinamo. Zaklada će prikupljena sredstva dodijeliti Udruzi “Sve za nju”. Ova udruga okuplja žene oboljele i liječene od raka. Svake godine listopad je poseban po tome jer je posvećen podizanju svijesti o raku dojke.

Zaklada Nema predaje kroz svoj rad bavi se humanitarnim radom, donacijama i raznim društveno odgovornim projektima.

Na aukciji će biti dresovi svih Dinamovih igrača koji će na utakmici iti uvršteni u službeni zapisnik. Aukcija dresova bit će OVDJE s početkom susreta (21. listopada, 18:10 sati) te će trajati do 28. listopada u 15:00 sati.

U najavi kampanje sudjeluju igrači prve momčadi Dinama Sadegh Moharrami i Boško Šutalo, kao i ambasador zaklade ove sezone Robert Ljubičić!

Posjeti web stranicu platforme, sudjeluj u aukciji, dođi do vrijednog dresa s utakmice i uključi se u akciju za Udrugu Sve za nju!

Igrači u dresovima iz kampanje
Oznaka kampanje na dresu
Igrači u aukciji dresova