Mjesec borbe protiv raka dojke

Listopad je mjesec koji je već tradicionalno posvećen borbi protiv karcinoma dojke. Rano otkrivanje doprinosi uspješnom liječenju, a prvi korak u toj borbi su redoviti pregledi i samopregledi. Također, dijeljenjem informacija o važnosti samopregleda dojki, ultrazvučnih i mamografskih pregleda, možemo zajedno raditi na smanjenju broja oboljelih od raka dojke i povećanju šansi za izlječenje, posebno ukoliko se bolest otkrije u ranoj fazi.

Sve građanke, navijačice, djevojke, majke, bake ovim putem pozivamo da se odazovu preventivnim pregledima te da se informiraju o samopregledu i drugim mogućnostima preventivne brige. Sve zainteresirane osobe mogu se informirati o mogućnostima putem stranica udruga koje pomažu ženama oboljelim od raka dojke, kao i putem nadležnih zdravstvenih institucija.

GNK Dinamo je niz godina sudjelovao u brojnim akcijama i kampanjama tijekom listopada kako bi dao svoj doprinos u pomaganju našim sugrađankama. Ove godine Zaklada Nema predaje podržat će pojedine akcije o čemu ćete više moći čitati na društvenim mrežama i web stranici uskoro.

Svim ženama oboljelim od raka dojke Zaklada Nema predaje želi da ih kroz život prate hrabrost, snaga i nada.