dinamo605_JOR_280220_65cb0934-498b-4200-abc0-242caf786e1b

Preuzmi slikovnicu i bojanku “Fair Play na tribinama”

Sadržaji za djecu

GNK Dinamo predstavio je prije nekoliko mjeseci slikovnicu i bojanku u sklopu kampanje ”Fair play na tribinama” kojom se u partnerstvu s Hrvatskim Crvenim križem promoviraju ispravni oblici ponašanja i pozitivno navijanje te suzbijanje upotrebe pirotehnike, rasizma, govora mržnje i diskriminacije.

Slikovnica i bojanka za djecu nižih razreda osnovne škole donose priču o simpatičnom društvu koje odlazi na utakmicu Dinama na stadion Maksimir, a istovremeno promoviraju pozitivno ponašanje te fer, korektno i sportsko navijanje.

Junaci su djevojčice Lea, Ivka i Anja te dječaci Marko, Luka i Juraj, koji su nakon utakmice u kojoj je Dinamo proslavio naslov prvaka zahvaljujući svom pozitivnom ponašanju i pravom sportskom navijanju dobili priliku upoznati kapetana Dinama i svog idola.

Na kraju slikovnice i bojanke djeca mogu saznati više o temeljnim načelima Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, kao što su humanost, nepristranost, neutralnost, neovisnost, dobrovoljnost, jedinstvo i univerzalnost.

U periodu kada su uobičajene aktivnosti još uvijek zaustavljene te do povratka uobičajenim druženjima igrača i navijača za roditelje i djecu klub je omogućio preuzimanje slikovnice i bojanke u digitalnom formatu.

Slikovnicu možete preuzeti ovdje: Slikovnica Fair play na tribinama

Bojanku možete preuzeti ovdje: Bojanka Fair play na tribinama