Rezultati natječaja za udruge 2024.

Temeljem Natječaja za dodjelu financijskih sredstava (donaciju)  ”Jednake mogućnosti za sve” kao završetak drugog dijela kampanje ”Fair play na tribinama” 2023/24. objavljenog dana 24. lipnja 2024. godine, upravni odbor Zaklade Nema predaje donio je odluku o dodijeli novčanih sredstava sukladno Natječaju.

Nakon objave Natječaja pa do završetka 15. srpnja 2024. godine, Zaklada Nema predaje ukupno je zaprimila 6 prijava na natječaj. Upravni odbor je nakon evaluacije svake pojedinačne zaprimljene prijave, a u skladu s kriterijima utvrđenim u Natječaju, izabrao dvije udruge za dodjelu donacija kako slijedi u nastavku.

  • Iznos donacije 3.000,00 Eura

Udruga invalida Bedekovčina – uključivanje osoba s invaliditetom u zajednicu (projekt edukacijsko-rehabilitacijskih te tjelesno-rekreativnih aktivnosti za članove osobe s invaliditetom)

  •  Iznos donacije 3.000,00 Eura

Udruga PET PLUS – socijalna uključenost beskućnika (projekt ”Informacijska pismenost beskućnika – prozor u svijet”)

 

Zaklada će svaku izabranu udrugu obavijestiti o rezultatima natječaja te će kroz kraći vremenski period isti biti obavješteni o trenutku potpisivanja ugovora te svim daljnjim postupcima vezano za realizaciju donacije.

Izabranim udrugama od srca čestitamo!