10.03.2024., Zagreb - Konferencija za medije novog predsjednika Velimira Zajeca. Photo: Luka stanzl/PIXSELL

Čestitke novom predsjedniku kluba

Na Izbornoj Skupštini GNK Dinamo održanoj u nedjelju, 10. ožujka 2024. godine na stadionu Maksimir gospodin Velimir Zajec izabran je za novog predsjednika kluba.

Ovim putem gospodinu Zajecu, legendarnom bivšem igraču i treneru Dinama, od srca čestitamo na izboru za predsjednika.

Čestitke upućujemo i novoizabranom dopredsjedniku Dinama gospodinu Dubravku Skenderu, ujedno članu Izvršnog odbora te svim članovima novog IO-a, a to su Ivan Nauković, Frano Šušnjara, Mislav Ante Omazić, Tomislav Globan, Krešimir Mlinarić, Marijan Pojatina, Goran Kovačević, Zrinko Hržić i Većeslav Bergman.

Zaklada Nema predaje od samog osnivanja ima veliku potporu u funkciji predsjednika Kluba kao Zakladnika te vjerujemo da će i gospodin Zajec aktivno i predano podržavati rad i djelovanje Dinamove zaklade. Posljednjih nekoliko godina aktivno putem različitih akcija, donacija i programa pomažemo u zajednici i sigurni smo da će novi predsjednik, Skupština kao vrhovno tijelo te Izvršni odbor uz puno povjerenje podržavati sve projekte koje provodimo.

Dosadašnjem predsjedniku kluba gospodinu Mirku Barišiću zahvaljujemo na velikoj podršci koju je svih posljednjih godina bezrezervno pružao Dinamovoj zakladi.