Novi Dinamo fan shop u Zagrebu

Uz dva već postojeća fan shopa Dinamo, na stadionu Maksimir i u samom centru grada u Jurišićevoj ulici, klub je nedavno otvorio i treći po redu – u zagrebačkom Arena Centru. Navijači Dinama tako će suvenire svog kluba moći kupiti i u najposjećenijem trgovačkom centru u Zagrebu. Fan shop je atraktivnog izgleda, uz veliki istaknuti slogan ”Nema predaje”, a u ponudi asortimana navijači mogu pronaći i Dinamo eko višekratne čaše koje su dio humanitarne kampanje već niz godina. Naime, od svake prodane čaše 1 Euro doniran je Zakladi Nema predaje koja provodi akcije i donacije prema navijačima, djeci, osobama s invaliditetom i organizacijama iz područja rada zaklade. Zaklada je u zadnje tri godine provela 49 donacija odnosno humanitarnih aktivnosti.

Na ovaj način kupovinom eko čaša s motivima Dinama i navijači sudjeluju u pomaganju drugima.

Dinamo čaše dostupne su u sva tri fan shopa Dinamo, u web shopu te za vrijeme utakmica Dinama na stadionu Maksimir na ugostiteljskim kućicama.

U ovom projektu do sada je prikupljeno ukupno 4.500,00 Eura te ovim putem zahvaljujemo svim navijačicama i navijačima koji su kupovinom čaša dali svoj doprinos radu zaklade i projektima koje provodimo tijekom cijele godine.

Zaklada i Dinamo i u budućnosti će u sklopu svog asortimana zasigurno imati neke zanimljive zajedničke projekte.

Foto: GNK Dinamo, Pixsell