Drugi dio kampanje Fair play na tribinama

S početkom drugog dijela natjecateljske sezone 2022/23. za GNK Dinamo nastavlja se i naša kampanja ”Fair play na tribinama”. U prvom dijelu sezone Dinamo je izdvojio iznos od 135 tisuća kuna koji je doniran našoj zakladi, a zatim smo krajem godine putem natječaja dodijelili taj iznos četiri udruge.

U drugom dijelu sezone Dinamu slijede utakmice u SuperSport HNL-u i u SuperSport Hrvatskom kupu, a naš brojač novčanih sredstava postavljamo ponovno na nula kuna.

GNK Dinamo će i u nastavku ove sezone izdvajati novčana sredstva za utakmice koje prođu bez kazne HNS-a za ponašanje navijača koje obuhvaća rasizam, upotrebu pirotehnike, govor mržnje – po 10 tisuća kuna odnosno 1.327,00 Eura za svaku pojedinačnu utakmicu (domaću i gostujuću) za koju klub ne dobije kaznu.

Na kraju drugog dijela sezone po istom će principu zaklada donirati izdvojena novčana sredstva udrugama iz djelokruga rada.

Više o ideji i ciljevima kampanje potražite na web stranici, a sve navijače pozivamo na fer, korektno i sportsko navijanje u nastavku sezone!

FAIR PLAY NA TRIBINAMA