03.11.2020.,  Zagreb, stadion Maksimir  - GNK Dinamo Zagreb svecano je otvorio rad zaklade Nema predaje.
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Zahvala podupirateljima i donatorima

Ovim putem Zaklada GNK Dinamo Nema predaje upućuje iskrenu zahvalu svim donatorima i podupirateljima koji su svojim donacijama do sada podržali Dinamovu zakladu!

Ujedno zahvaljujemo i medijima koji su pratili naš rad u proteklom periodu.

Hvala svima onima koji su prepoznali misiju i viziju zaklade koja će kroz 2021. godinu nastaviti raditi u istome smjeru kroz brojne nove aktivnosti i projekte iz glavnih područja rada. To su socijalna solidarnost, integracija osoba s invaliditetom u nogomet i potpora mladim sportašima.

Podsjetimo, u prosincu 2020. godine zaklada je kroz natječaj ”Jednake mogućnosti za sve” pet udruga donirala ukupno 200 tisuća kuna. Isto tako, ujedno je u akciji za stanovnike Čučerja, područja pogođenog razornim potresom koji je zadesio Zagreb, osigurala prehrambene pakete za tamošnje obitelji u iznosu od 30 tisuća kuna.

Zaklada će svim podupirateljima uskoro dostaviti prigodne zahvalnice, kao i iskaznicu zaklade te suvenir. Isto tako, podupiratelji koji su odabrali tu mogućnost uskoro će moći pronaći svoje ime na stranici prijatelja zaklade.

Podsjećamo, status podupiratelja može postati aktivan za pojedinu fizičku osobu/pravnu osobu/udrugu tek kada se na adresu zaklade dostavi ispunjena i potpisana pristupnica, uz vidljivu uplatu na računu zaklade.

Za izgradnju administrativnih i tehničkih kapaciteta zaklade bilo je potrebno jedno određeno vrijeme stoga zahvaljujemo svima na razumijevanju.