webbanner1 (1)

Zatvoren natječaj za udruge

U ponedjeljak, 30. studenoga u 23:59h zatvoren je natječaj ”Jednake mogućnosti za sve” za dodjelu novčanih donacija udrugama.

Udruge su od 16. do 30. studenoga imale mogućnosti prijaviti programe i aktivnosti iz područja rada:

  • humanitarne aktivnosti
  • financijska i druga pomoć socijalno ugroženim osobama
  • integracija osoba s invaliditetom u nogomet i društvo
  • promocija jednakosti i ravnopravnosti kroz suzbijanje stereotipa i diskriminacije

Pravo sudjelovanja na natječaju imale su isključivo UDRUGE koje ispunjavaju svojstva prihvatljivih ponuditelja sukladno uvjetima natječaja.

IV. POSTUPAK ODABIRA

4.1. Prijave će pregledavati i o izboru odluči Upravni odbor Zaklade.

4.2. Po isteku roka za podnošenje prijava, Upravni odbor Zaklade provest će postupak pregleda prijava sukladno natječaju, ocijeniti prijave te odabrati najbolje prijave podnositelja za donaciju. Upravni odbor donosi odluku o najboljim prijavama sukladno svojoj diskrecijskoj ocjeni, a rukovodeći se uvjetima ovog natječaja, podacima u prijavi prijavitelja i prilozima uz prijavu.

4.3. Priređivač će na svojim mrežnim stranicama www.zakladanemapredaje.hr  javno objaviti rezultat natječaja s podatkom o prijaviteljima koji su odabrani za donaciju, čime se svi prijavitelji smatraju obaviještenima o rezultatima natječaja, a samom prijavom pristaju na takav način obavještavanja.

4.4. Priređivač zadržava pravo ne prihvatiti niti jednu prijavu.

 

Sukladno propisanom natječaju, prijave pristigle izvan roka, prijave koje su nepotpune ili nisu izrađene sukladno odredbama natječaja ili prijave neovlaštenih predlagatelja, neće se razmatrati.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na web stranici www.zakladanemapredaje.hr dana 15.12.2020. godine.